Реакція рівнян на виправдання депутата облради, авто якого в'їхало у рекламний щит

Мова йде про депутата Олександра Данильчука

Фото з сайту ТСН

Це ДТП сталося 9 серпня цього року. "Мерседес" Олександра Данильчука врізався у рекламний щит автозаправки на вулиці Чорновола у Рівному. Викликані патрульні поліцейські виявили депутата з ознаками сп'яніння біля авто. Склали на нього протокол за скоєння ДТП. Однак довести його винуватість у суді не змогли. Данильчук запевнив, що за кермом був не він, а його водій.   

Таке рішення суду викликало широке обговорення у соцмережі Фейсбук. Порушив тему головний патрульний поліцейський Рівного Сергій Мерчук:

Користувачі соцмережі спочатку почали обурюватися діям суддів:

Леонид ГомонЛеонид Гомон Вибачте, але то якийсь п....ц. Доказів не вистачило? Чи в нас просто нічого не міняється в судах?

Олександр ЛєснойОлександр Лєсной Все зробили правильно хлопці і не треба ніяких нововведень особливих. Потрібно взяти за я..я суддю-козла, викинути його з крісла, а на його місце щоб прийшов чесний хлопець чи дівчина, такі, як ви.

Наталія Попова Дочекаються суду Лінча

Втім, як пояснили інші користувачі соцмережі, не допрацювали самі поліцейські, бо не з'явилися на судове засідання і не надали доказів винуватості депутата, не привели жодного свідка. 

Любов БалицькаЛюбов Балицька Все зрозуміло, представники поліції не прийшли на судове засідання. Для чого тоді звинувачувати суддів??? Самі ж не проконтролювали.

І висновок, який зробили із цієї ситуації:

Черуха ЮрийЧеруха Юрий Поліція - молодці!!!Ну, відпустили його?! Може, воно перестане пити за кермом?ні!чекаю новин: розбився п'яний на "Мерсі".

Maxim GubyshMaxim Gubysh скоріш новин: загинув хтось під колесами "Мерса". Той, хто ніколи нічого не порушував, і жив, як нормальна людина.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень