Депутат облради напідпитку потрапив у ДТП у Рівному (ФОТО)

Близько п’ятої ранку він протаранив рекламну конструкцію на заправці

Працівники автозаправки на вулиці Чорновола повідомили про подію до поліції. Патрульні біля автівки виявили 60-річного громадянина, водія «Mercedes», з явними ознаками сп’яніння.

Утім, від проходження експертизи він відмовився, повідомила прес-секретар патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко:

- Патрульні на місці події біля машини виявили 60-річного громадянина з явними ознаками алкогольного сп'яніння (виражений запах з порожнини рота, почервоніння очей, нечітка мова та хода). Від надання пояснень, проходження огляду на стан сп'яніння на місці та у медичному закладі громадянин відмовився.

Водієм виявився депутат облради Олександр Данильчук.

За словами очевидців, Данильчук звертався за допомогою до друга. Аби засвідчити свою непричетність до водіння автомобілем, депутат викликав його на місце події, - повідомляє сайт ЧаРівне. Однак, уникнути покарання винуватцю автопригоди не вдалося. На Данильчука скали адмінматеріали за статтями: скоєння ДТП з наїздом на перешкоду та керування в стані сп’яніння.

Чи сплатить обласний депутат 10 тисяч гривень штрафу і чи відберуть у нього водійське посвідчення на рік, як того вимагає нове законодавство, – вирішуватиме суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень