На Білому озері відбувся ІV Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді

Змагання серед спортсменів категорії MASTERS присвятили Дню Незалежності України та 20-річчю НАЕК «Енергоатом»

Особливістю змагань цього року було те, що турнір «Біле озеро» є завершальним етапом Кубку Всеукраїнської Асоціації плавальних клубів «Мастерс». Цьогоріч змагання підтримали більше ста тридцяти плавців. Спортсмени віком від 13 до 85 років в своїх вікових категоріях мірялися силами на дистанції довжиною в одну милю або 1650 метрів. Наймолодшим учасникам змагань було 10 років, а найстаршому – Анатолію Накльовкіну з Одеси? уже виповнилося 85.

У перший день турніру на дистанцію три кола по 560 м. вийшли ветерани. Наступного дня милю долали юніори. Чудові результати показали і представники міста-супутника РАЕС. Смак перемоги відчули Олександр Савчук та Валентина Усаченко у своїх вікових категоріях. Другу сходинку у своїх категоріях посіли: Оксана Казимирська, Олеся Осовська та Євген Зайчик. Анастасія Мороз – посіла третє місце.

Довідково. Спортсмени серії «MASTERS» — це представники всесвітнього ветеранського руху з плавання. Вік плавців у цій категорії необмежений.

Детальніше читайте на сайті РАЕС

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень