У Гощанський район приїжджали поляки

Бугринська ОТГ входить в п'ятірку тих, які першими зважилися на децентралізацію, а за порадами тамтешні депутати звертались до поляків

Про майбутню співпрацю говорили днями голова Бугринської ОТГ Гощанського району Сергій Пилипчук і представники делегації гміни Лукта, що у Вармінсько-Мазурському воєводстві.

Як виявилося, ці дві громади мають багато спільного та готові, за взаємної підтримки, вирішувати важливі для місцевих мешканців питання.

До слова, пожежні костюми, каски, взуття і сумка для надання першої медичної допомоги, якими користується Бугринська добровільна пожежна дружина, - гуманітарна допомога з Польщі.

Реформа місцевого самоврядування є однією із найуспішніших у Польщі, тож досвід сусідів-поляків є надзвичайно корисним для об'єднаних територіальних громад Рівненщини. А за підтримки польських партнерів можна ще швидше пройти час реформування, уникнути багатьох можливих помилок і покращити життя громади, зауважили у Рівненській обласній раді.

 

   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень