У Рівненському районі практично зривається підготовка до зими

На вулиці – серпень, а в запасах усе ще мало палива

Тепер тільки геть безвідповідальний не переймається підготовкою до зими. Рівненська районна рада планує розглянути це питання на наступній сесії.

Депутати мають ознайомитися зі станом підготовки об’єктів ЖКГ до роботи в осінньо-зимовий період.

Інформація, яку підготувало їм з цього приводу профільне управління (повна назва якого: управління економічного та агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, містобудування й архітектури), не надто райдужна…

 

Готовність об’єктів на кінець липня – менше половини (з 455 котелень району готові до роботи всього 230). Хоча на підготовку до опалювального сезону спрямували понад 43 млн грн.

Щодо палива ситуація ще гірша: заготовлено трохи більш як 130 т вугілля з 224 передбачених, 483 т торфобрикету з 2866, а також 5047 кубометрів  дров з 13 906 запланованих і 272 т інших видів палива. На це вже  витратили 3,2 млн грн.

Як виправити ситуацію – мають вирішувати депутати району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень