В уряді дали важливу пораду українцям до майбутнього опалювального сезону

І вкотре запевнили – тарифи не зростатимуть

До завершення наступного опалювального сезону в Україні не планують збільшувати тарифи на комунальні послуги, зокрема на тепло.

До кінця наступного опалювального сезону жодних змін тарифів не буде. Ми це задекларували, ми це дотримуватимемося. Це важливо. Люди повинні бути впевнені, що спокійно пройдуть цю зиму, – заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль

За словами прем’єра, про складності у проходженні опалювального сезону наразі говорять не тільки в Україні, у світі теж відчувають певні перестороги.

Тож в уряді підтримують прагнення українців якнайшвидше перейти на альтернативні джерела опалення

Хто зараз поспішає переорієнтуватися на альтернативні джерела, хто встигає підготувати та утеплити свої будинки – це правильний рух, правильні підходи. При цьому хочу запевнити, що держава виконувала та виконуватиме свої зобов’язання, – зазначив Денис Шмигаль.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень