У платіжках додаткові сотні гривень: на скільки зросте місячна плата за світло

Та що буде з іншими тарифами у червні 2023 року

Тарифи на світло для населення уже в червні зростуть у два рази. Рішення має затвердити уряд. НКРЕКП звернулася до Кабміну з проханням переглянути тарифи, і пояснюють це необхідністю вже зараз збирати кошти для проведення ремонтних робіт. Поки рішення урядовців так і не має, запевняє голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

У разі збільшення тарифу, населення яке споживає до 150 кВт-год на місяці платитиме на 200 гривень на місяць більше.

Однак, на мою думку, важливо надати допомогу тим, для кого це підняття буде дійсно суттєвим. І тут повинен включитися механізм монетизованої субсидії, коли людина зможе прийти і отримати кошти для того, щоб заплатити вже нову ціну на електроенергію.

 

І по моїй інформації, уряд планує підняти, в разі підняття тарифу на електроенергію, і розмір субсидії, – каже член комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Жупанін.

За його словами, тарифи на газ, опалення і на подачу гарячої води не зростуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень