У МОЗ пояснили, чи пускатимуть невакцинованих вчителів на роботу

Головне завдання – забезпечити безпечні умови для учнів

ФОТО з сайту НУШ

Юридичних підстав, аби не допускати невакциновану проти коронавірусної хвороби людину до роботи немає, пояснив в ефірі Українського радіо головний санітарний лікар України Ігор Кузін.

 - У будь-якому випадку, ми ініціювали й створюємо умови для формування безпечного простору в школах. Ініціатива полягала в тому, що ми не будемо відкривати школи, які матимуть менше ніж 80% вакцинованого персоналу, який працює в цьому закладі.

 

Однак ця вимога стосуватиметься лише шкіл в жовтій, помаранчевій або червоній зонах, – зазначив Кузін.

На переконання Ігоря Кузіна, вчителі як і лікарі – це працівники критичної інфраструктури. Тож вони своїм прикладом мають показувати, як правильно чинити у період пандемії.

- Вакцинуючись, і медик, і вчитель подають приклад іншим і захищають своє оточення.

 

Зараз юридичних підстав, аби не допускати невакциновану проти коронавірусної хвороби людину до роботи немає, – сказав головний державний санітарний лікар.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень