У кімнаті шум і гам! Що Ви зробите у першу чергу? 

Тест на характер 

Уявіть, що Ви заходите в кімнату, в якій одночасно кипить чайник, дзвонить телефон, плаче дитина і пес роздирає диван.

Що Ви зробите насамперед?

Вимкнете чайник

Ви рішуча, чітка, послідовна людина, яка раціонально мислить та знає, чого хоче. Ви рідко сумніваєтеся у своїх рішеннях, вмієте фокусуватися на важливому, не витрачаючи енергію на дрібниці.

Одноманітність, нудьга та однотипність Вас лякає і дратує. Справи Ви ведете обережно і не дозволяєте емоціям взяти верх над розумом. Ви на інтуїтивному рівні розумієте, як вчинити в тій чи іншій ситуації.

Підіймете слухавку

Якщо обрали цей варіант, то Ви хороший оратор та дипломат. Знаєте, як привернути до себе людей. Ви здатні якісно виконувати декілька справ одночасно, чим не рідко дивуєте оточення. Ви легка на підйом людина і звертаєте увагу на деталі.

Вас влаштовує тільки якісний результат, доводите розпочату справу до кінця.

Заспокоїте дитину

Ви дуже відповідальна та добра людина. Ніколи не залишите інших у біді, адже вмієте співпереживати та співчувати. Перш ніж зробити про кого-небудь висновок, Ви спочатку подумки поставите себе на його місце, щоб відчути його історію.

У Вас сім'я на першому місці. Ви любите бути вдома разом з найближчими людьми.

Проженете собаку

Ви не сильні у вирішенні складних завдань і завжди намагаєтеся уникнути відповідальності. Вам складно змиритися з програшем, тому скоріше відмовитеся від участі, ніж ризикнете і спробуєте перемогти. Будь-які несподіванки збивають Вас з пантелику.

Також Ви не любите змінювати свої плани, тому засмучуєтеся, якщо щось йде не так. Навіть незначний привід може стати причиною вашої депресії. Ви емоційно нестабільна людина, яка потребуєте підтримки та допомоги близьких.

Водночас Ви прагнете все контролювати. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень