Перш ніж одружуватися, загляньте, що під шкарпетками: про пальці ніг і характер

Виявляється, пальці ніг можуть розказати багато цікавих фактів про нас

Є теорія, що за формою пальців на нозі можна не лише визначати характер людини, а й передбачати її долю, повідомляє ukr.media.

Існує 5 класичних форм пальців на ногах:

Приклад 1

Вказує на творчу натуру. Люди з такою формою пальців дуже розумні і завжди знаходять креативні рішення будь-яких проблем. Але інколи через невпевненість у собі вони кидають початі справи на півдорозі.

Приклад 2

Люди з такою формою пальців енергійні та винахідливі, завжди можуть відстояти те, у що вірять.

Приклад 3

Показник лідерських якостей. Головна ціль таких людей – успіх у будь-якій сфері діяльності. І лише одна річ може вибити їх із колії…Це невгамовний перфекціонізм.

Ще один цікавий факт: у деяких індійських легендах розказують, що матері не дозволяли своїм синам одружуватися з жінками, у яких другі пальці були довші від інших. Це вважали ознакою владного характеру.

Приклад 4

Для таких людей головною цінністю є сім’я та близькі друзі. Власники подібної форми пальців відрізняються вмінням слухати і ставити себе на місце інших. Інколи вони беруть все надто близько до серця, так що така емпатія часто шкодить.

Приклад 5

Вказує на амбітність, але небажання брати на себе відповідальність. Люди з такими пальцями веселі і привабливі, але часто, наче діти, надто наївні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень