Як дізнатися характер людини за одягом

Психологи вирізняють 6 типів характеру в залежності від гардероба

Знайомлячись з новою людиною, усім хочеться дізнатися про неї якомога більше і швидше, аби зрозуміти, можна їй довіряти чи ні. У цьому дуже допоможе вміння аналізувати характер за одягом ????

Одноманітний гардероб

Якщо людина одягається щоразу у щось схоже, то це хороша ознака. Однотипний одяг без будь-яких серйозних змін означає, що людина дуже спокійна. Їй точно можна довіряти, адже вона не стане брехати чи прикидатися. Це дуже розмірені люди, яким важко впускати у своє життя кардинальні зміни.

Типовий модник або модниця

Ці люди не хочуть, щоб їм дорікали, робили зауваження або критикували. Вони дуже важко переносять негатив, тому намагаються виглядати так, як того вимагає час і мода. Також це говорить про негаразди у стосунках із самим собою, про внутрішні суперечності і страхи. Цими людьми легко управляти і їх дуже легко вивести із себе.

Дуже різноманітний гардероб

Учора людина прийшла у діловому костюмі, а сьогодні – вже у футболці і шортах. На одному тижні вона прихильник чорних тонів, на іншому ходить виключно у яскравому. Це явна ознака того, що перед вами креативна, цікава і дуже незвичайна особистість. Ця людина бачить світ не так, як інші.

Провокаційний образ

У жінок це кофти з глибоким вирізом, дуже короткі спідниці та оголена спина. У чоловіків — сильно обтягуюча водолазка на перекачаному тілі й розстебнуті сорочки. У таких людей невисока самооцінка. Вони часто страждають від заздрості й дуже люблять увагу.

Людина-невидимка

Якщо людина одягається так, що її ніхто не помічає, значить, їй дійсно цього хочеться. Це може вказувати на те, що людина постійно зайнята чимось або вона скута і відчуває проблеми. Так одягався, скажімо, Стів Джобс, адже його робота вимагала максимального занурення у процес.

Перфекціонізм в усьому

Ідеальний образ, завжди нагладжений, завжди бездоганний — це показник наявності у людини великих цілей, залізної впевненості у собі, високого рівня відповідальності. Це зібрані і дуже уважні люди. Проте іноді у них можуть бути приховані неврози і підвищений рівень стресу.

Джерело - Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень