Як позбутися чорної смуги у житті

І що провокує її появу

Усі люди іноді стикаються зі смугою суцільних невдач.

Трапляється, що практично нізвідки у житті виникає купа проблем: удома, на роботі та на любовному фронті раптово стає «гаряче», однак у найгіршому значенні цього слова.

Щоб убезпечити себе від проблем, варто знати, що саме може спровокувати появу так званої чорної смуги. При цьому, є кілька особливостей, які допоможуть ще на ранньому етапі відрізнити чорну смугу від простих негараздів чи невдалого збігу обставин.

Чорна смуга починається спонтанно. Вона як грім серед ясного неба. Їй не передує відчуття змін: вона приходить раптово і перетворює все хороше у погане саме тоді, коли ви цього не чекаєте.

Затишшя перед бурею. Іноді перед чорною смугою все дуже спокійно. Ні добре, ні погано - якось середньо, без емоцій. Ви розслабляєтеся, а потім отримуєте удар долі.

Вона зачіпає майже всі сфери життя. Якщо на зміну удачі прийшла темрява, то пані фортуна може залишити вас у всіх сферах відразу. Проблеми почнуться і на любовному фронті, і на роботі, і в стосунках із рідними.

У такому разі обтяжувати і дратувати буде абсолютно все.

Причини появи чорної смуги

Головна причина - погана енергетика, яка накопичується навколо людини.

Це можуть бути негативні емоції (такі як заздрість, злість і бажання помститися) або проблеми зі здоров'ям, адже саме хвороби спустошують енергетичні запаси людини.

Також серед речей, які можуть накликати біду, варто виділити почуття провини. Воно руйнує людину зсередини, піддаючи її великій небезпеці. Якщо ви вже й зробили щось погане, постарайтеся заспокоїтися і виправити помилку.

Призвести до появи суцільної смуги невдач може і неправильне оточення. Люди, які з вами працюють або живуть, можуть виявитися не просто енергетичними вампірами, а справжніми ворогами.

Тому будьте пильні при виборі кола спілкування, не дозволяйте негативним емоціям брати верх над вами і піклуйтеся про власне здоров’я – тоді жодна чорна смуга не стане на заваді реалізації ваших планів та мрій.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень