Психологія щастя: 10 принципів задоволених життям людей

Їх назвала Наталія Казарян — викладач курсу особистісного зростання, комунікації та розвитку емоційного інтелекту Міжнародного дитячого університету ICU

1. Успіх повністю залежить від вашої точки зору. Вважайте себе успішною людиною, і крапка. Всі доводи щодо того, що у вас «не виходить, не складається, не клеїться» - знищіть. Уявіть їх, візуалізуйте, а потім подумки візьміть великий міцний камінь і розбийте їх. Проєктування невдач веде до постійних випробувань. Ваша низька самооцінка - результат нав'язаної вам думки, в яку ви свято вірите.

2. Усвідомте для себе раз і назавжди - ви успішні завжди. Прийміть себе. Поважайте себе. Працюйте над цим.

3. Симпатизуйте іншим людям. Подивіться навколо - людей дуже багато і всі вони різні. Не бійтеся заводити нові знайомства. Складнощі - це нормально. Будь-який навик або вміння не з'являються з нізвідки. Старанні тренування дадуть свої результати. Потрібно старанно працювати через «не комфорт» і ви здивуєте себе з кращого боку. Помічайте в людях добре і світле. Відсікайте негативні оцінки.

4. Умійте бачити перспективу і бути вдячними своїм близьким і рідним, друзям і колегам по роботі. Вдячними досвіду і ситуаціям, які сталися. Ведіть щоденник подяки, реальний або віртуальний. Раз в тиждень за допомогою щоденника дякуйте людям за досвід, за обставини, за можливості і так далі. Щоденник додасть ритуальності і системності. Дякувати завжди є за що. Головне - дивитися під потрібним кутом.

5. Будьте своєчасними і надійними. Бути своєчасним - це коли ви робите все вчасно, тоді, коли вас про це просять, а не тоді, коли зірки стали в потрібній послідовності або погода налагодилася. Надійність - це коли ти впевнений, що при будь-яких умовах тебе почують і тобі допоможуть. Ці поняття тісно пов'язані один з одним, і застосовувати їх потрібно спочатку по відношенню до себе.

6. Будьте уважні до себе, до своїх вчинків і уважні до інших. Починайте з себе. Не вимагайте від інших того, чого немає у вас. Приділяйте знаки уваги своєму оточенню. Будь-які відносини будуються на обміні енергіями і їх необхідно підживлювати. Не скупіться, і вам дадуть відповідь тією ж монетою.

7. Будьте правдиві по відношенню до себе і до інших. Правдивість - це коли наші дії, слова і внутрішній посил перебувають в гармонії. Віра в те, що ви зможете когось переконати в щирості своїх почуттів без їх наявності - утопія.

8. Стежте за тим, що ви слухаєте. Точка входу і є точкою виходу. Якщо ваше оточення скаржиться на своїх чоловіків, дітей, матерів, батьків, свекрух, здоров'я, на інші обставини, відстежуйте це і направляйте розмову в інше русло. Скажіть собі і іншим: «Я на дієті з хороших новин». Не бійтеся оцінки ваших слів. Краще запропонуйте іншу тему для бесіди. Вчіться отримувати щастя від простих речей, від своєї спостережливості, відкрийте стулку вашої чарівної скрині фантазій і фарб. Адже те, що ви думаєте або говорите про інших, врешті, повинно буде відноситися до вас.

9. Будьте терплячі і наполегливі. Слова, думки і настрій - це добре. Але без праці, як то кажуть ... Розглядайте все вище сказане як щоденну працю над собою. Системний, регулярний підхід - шлях до особистого успіху. І не сумнівайтеся ні на мить в собі, у власних силах і можливостях. Не сумнівайтеся, що люди оцінять вас гідно. А знаєте чому? У них просто не буде інших варіантів.

10. І знаєте, що ще важливо? Важлива системність. Відсутність регулярності і нездатність тримати ритм позитивних змін може підштовхнути вас до думки, що у вас це не виходить або не працює. Але згадайте поведінку немовлят, малюків до року - з якою завзятістю вони тренують свій навик ходьби. Упав - встав - пішов далі. Та ще з яким азартом!

Заразіться своїми власними завзятістю, бажанням і вірою.

 

Ваші падіння - шлях до вашого успіху. Регулярність і здатність тримати ритм виведе вас на зовсім іншу орбіту.

 

Якщо не займаєтеся собою і своїми цілями на постійній основі, то повернетеся на висхідне положення.

Той, хто налаштував себе на тривалу і терплячу облогу, незабаром виявить, що піднявся куди швидше, ніж уявляв. Той, хто задовольняється швидкими змінами, їх і отримає, але ненадовго. Налаштуйте себе спочатку на те, що ви будували не однокімнатну квартиру, а комфортабельний будинок своєї мрії.

Не чекайте певного випадку. Ваш випадок настане тоді, коли ви вирішите.

 

Дотримуйтеся своїх рішень. Доводьте рішення до кінця.

І наостанок. Робіть все легко, приймайте себе та інших не так серйозно. Вдосталь смійтеся. Вчіться роблячи, але не втрачаючи з уваги кінцевий результат. Дисциплінуйте свої думки, слова і дії, щоб бути вірними своїм рішенням. Робіть все з любов'ю.

Джерело: womo.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень