Як визначити, що ваш мужчина – одружений, коли дружина – не ви

Він клянеться у вічному коханні й не має на пальці обручки

Щоб не «обпектися» у цьому випадку і не потрапити у тенета ловеласа, варто знати основні ознаки одруженого чоловіка чи просто того, у кого є інша.

Від відповіді на пряме запитання про одруження чи наявність іншої він ухиляється

«Хм… Типово жіноче запитання!», - відреагував один мій знайомий на запитання, чи, бува, не одружений він. І швидко перевів розмову на іншу тему. Навичками психолога чи журналіста ставити запитання у різних інтерпретаціях по кілька разів, доки не буде отримана відповідь, я тоді ще не володіла. В результаті виявилася втягнутою у роман з одруженим істериком, який погрожував самогубством, як тільки я заявляла про припинення стосунків.

У вихідні та свята у нього вимкнений телефон або він не бере слухавку

Одружений чоловік чи той, який має іншу, володіє навичками справжнього Штірліца. Він виходить на зв'язок тільки тоді, коли поруч немає «ворога» - дружини чи іншої жінки, з якою у нього є стосунки. Тобто тоді, коли зручно йому, а не вам. Делікатність, намагання бути ненав’язливою і не телефонувати самій чоловіку, у цьому випадку зіграли зі мною злий жарт. «Штірліц» вміло водив мене за ніс, розповідаючи «казки» про його великі цілі і надзвичайний трудоголізм задля їх досягнення, який змушує працювати у вихідні та свята.

Вихідні і свята він проводить не з вами

І пояснення цього у нього може бути те ж, що у випадку з дзвінками у такі дні: «надзвичайна зайнятість на роботі», «необхідність допомогти смертельно хворій знайомій чи родичу», «проведення часу з дітьми, до яких колишня дружина-стерва практично не допускає» тощо. Запам’ятайте: той, кому ви справді потрібна, навпаки добиватиметься можливості з вами побачитися у вихідні та свята.

Він зустрічається з вами тільки у певних районах чи місцях міста

Тобто не водить туди, де є зайвий шанс зустрітися з його дружиною чи пасією. Це важко помітити закоханій жінці. Але якщо він, приміром, зустрічається з вами тільки у вашій квартирі і категорично відмовляється піти разом прогулятися містом чи сходити на пляж, бо «стомився», або «не любить гуляти чи купатися», краще проявити пильність.

Він не знайомить зі своїми рідними

Тобто з його батьками, братами-сестрами ви знайомі тільки за його розповідями. Хоча, з його слів, мама давно мріє побачити ту, з якою він зустрічається і просить привести побачити, а тато жартує про внуків, які можуть раптом з вами «завестися».

Він розповідає жахливі «страшилки» про свою колишню

Мовляв, дружина чи колишня пасія – істеричка, зрадниця, не розуміла, не дозволяла бачитися з дітьми, не вміє готувати, прати, прибирати і т. п. Ще можуть бути «казки» про те, яка вона – «смертельно хвора» і що тільки з жалості до неї він вимушений з нею бачитися. До речі, внаслідок такої «жалості» пасія «з раком останньої стадії» в одного мого знайомого «казкаря» успішно завагітніла і народила. Тож фільтруйте сказане чоловіками і не дозволяйте їм вішати локшину собі на вуха.

У паспорті у нього є штамп

Це одне з найнадійніших підтверджень того, що чоловік – одружений. Тому просіть показати паспорт. Скажу з власного досвіду, що холостяк, зацікавлений у серйозних стосунках з вами, може, і здивується такому проханню, але паспорт обов’язково покаже. Одружений натомість придумає безліч відмовок, чому це зробити не може: «згубив документ», «забув вдома», «позичив другу» тощо.

Валентина ПТАШКА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень