Кохання на відстані — іспит на міцність

Невже трудова міграція прирікає сім'ї на розпад?

Фото ілюстративне

Заробітчанство входить у трійку найчастіших причин, через які люди розлучаються.

Витримати довгу розлуку в чужій країні при постійній важкій роботі та самотності — це під силу не кожному. Особливо якщо це стосується сімей, де є неповнолітні діти.

Через розлуку з батьками у дітей змінюється уявлення про сімейні цінності, вони почуваються самотніми та часто їх охоплює безпричинний гнів: все тому, що один з батьків — далеко.

Досить часто у дітей, батьки яких працюють за кордоном, зникає бажання самореалізуватися і самостійно заробляти гроші, адже батьки (чи хтось один з них), маючи відчуття провини, матеріально їх утримують.

 

Часто заробітчани не хочуть повертатися в Україну до сім'ї, бо відчули за кордоном смак кращого життя...

Таких людей ми можемо поділити на дві категорії: ті, які влаштовують своє особисте життя по-новому за кордоном, і ті, які забирають своїх рідних до себе, у краще життя.

Іноді заробітчани влаштовують своє життя за кордоном через брак сил: важка робота, часто нелегальне становище, розрив родинних зв'язків.

Саме через це може дійти до одруження навіть без кохання.

Просто людині хочеться відпочити, бути в безпеці та не думати щодня про те, як заробити якомога більше.

Тривалі заробітки за кордоном руйнують 90% сімей

Будь-яка зрада — це симптом того, що людина не задовольняє свої потреби. Коли людина віддаляється від своєї половини, в неї з'являється почуття самотності, ностальгії, і вона починає шукати підтримки серед тих, хто її оточує. Можливо, спочатку немає навіть натяку на якісь серйозні стосунки.

Зав'язуються нові знайомства — на рівні дружньої підтримки. А далі вони можуть перейти у тісніші взаємини.

Коли з'являється ще один кут любовного трикутника, все залежить від того, хто зуміє створити більш привабливу атмосферу.

 

Нерідко вирішити питання, з ким бути, розтягується на місяці, а то й роки.

Стандартних рецептів, як бути в даній ситуації, немає, тому що кожна сім'я індивідуальна. Багато що залежить від того, як сімейна пара будувала стосунки, чи є в неї діти, на який час поїхав партнер, як розвиваються подальші події тощо.

Та якщо сім'я вирішує, що потрібно комусь з батьків їхати закордон, то краще мігрувати всім разом: і дітям, і батькам. Так, це складно. Але ніяке золото не замінить щасливого сімейного життя, зокрема, спілкування з дітьми.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

За матеріалами інтернет-видань

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень