7 ознак, які видають дешеву жінку

Таких у сучасному суспільстві немало

Саме поняття «дешева жінка» вже звучить некрасиво і вульгарно. Проте таких жінок в нашому суспільстві багато. Вони думають тільки про гроші, зовнішній вигляд і атрибути, які, на їхню думку, роблять їх дорогими, але при цьому в них мало людяності і доброти.

Ось 7 ознак, які в першу чергу виділяють таку жінку.

1. Ставлення до чоловіків

У дешевої жінки атрофоване правильне ставлення до чоловіків. Їх вона оцінює тільки по гаманцю, і, якщо хтось не виправдовує її фінансових очікувань, вона сміливо називає того «халявщиком». Дешева жінка ні за що не заплатить за себе в кафе і буде довго сперечатися, хто повинен оплатити рахунок, забуваючи про елементарні манери.

2. Бренди всюди

Дешева жінка не розуміє життя без брендів. Вона перебуває в захваті, побачивши етикетку провідних марок. Смаку при цьому у неї немає, тому глянцеві журнали допомагають їй орієнтуватися в світі моди.

3. Кредити

Дешева жінка регулярно бере кредити. Але не на життєво необхідні речі, а на шуби, машини або новий айфон. За допомогою цих атрибутів дешева жінка сподівається стати дорожчою і більш важливою.

4. Ставлення до інших

Дешева жінка з презирством ставиться до обслуговуючого персоналу. У ресторані та інших громадських місцях вона піднімає свою самооцінку, відриваючись на тих, хто, на її думку, нижче рангом. При цьому дешева жінка забуває, що в такій ситуації виглядає безглуздо вона, а не хтось інший.

5. Зовнішній вигляд — це все

Зовнішній вигляд — свята святих для дешевої жінки. Вона не знехтує можливості вийти в люди при повному параді, навіть якщо це спортивний або пляжний захід. Вона робить макіяж завжди, навіть коли хворіє або виносить сміття. При першій-ліпшій нагоді вона прагне продемонструвати ніжки або груди, а краще все і відразу.

6. Ставлення до свого походження

Дешева жінка найчастіше походить зі звичайної сім’ї. В цьому немає нічого поганого, але вона цього соромиться. Вона прагне створити образ забезпеченої сім’ї. Якщо вона поїхала з провінції до столиці, то про своїх земляків часто відгукується з презирством.

7. Вірність? Не чула!

Дешева жінка не вміє бути вірною. Навіть якщо вона вчепиться за багатого чоловіка, варто більш забезпеченому з’явитися на її шляху — вона обов’язково зрадить своєму благовірному. Апетити дешевої жінки ростуть величезними темпами.

Джерело - poshepky.com

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень