У чому найкраще вимочувати печінку перед приготуванням?

Щоб страва потім не гірчила

Зазвичай печінку вимочують, аби вона не гірчила у готовій страві. При цьому, перед замочуванням бажано зняти з печінки усю плівку.

Найкращі варіанти, у чому можна вимочити печінку

 

Молоко

Універсальний варіант, що зробить її трохи м'якшою і солодшою.

 Вода

Прекрасно підходить для телячої печінки, смак якої вважається самодостатнім і не потребує коригування іншими продуктами чи спеціями.

 Вершки

Це варіант «по-багатому». Наприклад, для головної страви на святковому столі.

 Мінералка

Мінералка - не найкращий ваш помічник у нівелюванні гіркоти. Вона годиться тільки для надання печінці м`якості.

Скільки треба вимочувати печінку?

У більшості випадків достатньо години, але якщо шматок більший за 1 кг, час вимочування краще трохи збільшити.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень