

Щоб страва потім не гірчила
Зазвичай печінку вимочують, аби вона не гірчила у готовій страві. При цьому, перед замочуванням бажано зняти з печінки усю плівку.
Універсальний варіант, що зробить її трохи м'якшою і солодшою.
Прекрасно підходить для телячої печінки, смак якої вважається самодостатнім і не потребує коригування іншими продуктами чи спеціями.
Це варіант «по-багатому». Наприклад, для головної страви на святковому столі.
Мінералка - не найкращий ваш помічник у нівелюванні гіркоти. Вона годиться тільки для надання печінці м`якості.
У більшості випадків достатньо години, але якщо шматок більший за 1 кг, час вимочування краще трохи збільшити.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
З Польщі депортували 70 українців: усіх негайно відправили додому
Трюк покоївок: 2 шт у воду – і решітка плити сяє, як нова
Мобілізація в Україні: кому треба з'явитися в ТЦК навіть без повістки з 1 травня?
Третя хвиля весняних заморозків: Чи буде Україна з фруктами?
Багато вікон, величезна тераса: де живе зірка 1+1 Наталія Мосейчук ФОТО)
Коли набридло пюре і деруни: картопляні гнізда – неймовірно апетитна страва на святковий стіл (РЕЦЕПТ)
Три звички, які завдають нищівної шкоди вашій печінці
Рівнянин – втретє у ТОП-120 кращих кулінарів України (ФОТО)
На якій олії заборонено смажити: мало хто про це знає
Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою: секрети «знаючих»
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774