У чому найкраще вимочувати печінку перед приготуванням?

Щоб страва потім не гірчила

Зазвичай печінку вимочують, аби вона не гірчила у готовій страві. При цьому, перед замочуванням бажано зняти з печінки усю плівку.

Найкращі варіанти, у чому можна вимочити печінку

 

Молоко

Універсальний варіант, що зробить її трохи м'якшою і солодшою.

 Вода

Прекрасно підходить для телячої печінки, смак якої вважається самодостатнім і не потребує коригування іншими продуктами чи спеціями.

 Вершки

Це варіант «по-багатому». Наприклад, для головної страви на святковому столі.

 Мінералка

Мінералка - не найкращий ваш помічник у нівелюванні гіркоти. Вона годиться тільки для надання печінці м`якості.

Скільки треба вимочувати печінку?

У більшості випадків достатньо години, але якщо шматок більший за 1 кг, час вимочування краще трохи збільшити.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень