Коли набридло пюре і деруни: картопляні гнізда – неймовірно апетитна страва на святковий стіл (РЕЦЕПТ)

Смачно, ситно і готується швидко

Без картопляного пюре не обходиться жодне застілля, адже це чудовий гарнір до і котлет, і до відбивних, і до тушкованого м’яса. Але часом хочеться чогось нового… та ще й, аби готувалося легко!

Пропонуємо до Вашої уваги картопляні гнізда. Ця страва переплюне будь-які картопляні пиріжки чи деруни і здивує гостей неймовірним смаком. На їх приготування, до речі, потрібно зовсім небагато часу

Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • куряче філе - 300 г
  • часник - 2 зубчики
  • твердий сир - 100 г
  • зелень, чорний перець, сіль – до смаку

Приготування:

Картоплю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, відварюємо у підсоленій воді й робимо стандартне пюре. Додаємо яйце і добре його вмішуємо у картопляне «тісто».

Шинкуємо очищену цибулину та обсмажуємо її на олії до прозорості. Тоді додаємо дрібно нарізану курятину, пропущений через прес часник, сіль і перець. Підсмажуємо ще 4-5 хв.

Тим часом розігріваємо духовку до 200 градусів.

 

Застеляємо деко пергаментним папером і зовсім трішечки змащуємо олією.

Формуємо картопляні «гнізда», зробивши кульки і розпластавши їх по центру, щоб утворилися невеликі краї. Начиняємо гніздечка підсмаженою курочкою з цибулею, засипаємо зверху тертим сиром і відправляємо в духовку на 15-20 хв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень