Рівнянин – втретє у ТОП-120 кращих кулінарів України (ФОТО)
Результати щорічного гастрофоруму Creative Chefs Summit
Сергій Солдаткін втретє увійшов у сотню кращих кулінарів України. У суботу, 27 листопада, у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому за традицією озвучили список топових кулінарів України.
Один із засновників творчого об’єднання «То-Сьо» та історично-кулінарного блогу «Я – Історія», шеф-кухар із Рівного Сергій Солдаткін втретє отримав відзнаку «Ukrainian Culinary Faces» та увійшов до сотні кращих кухарів України.
— Дуже приємно третій рік поспіль отримувати цю премію. Вітаю усіх! Так тримати! І щиро дякую команді, яка завжди зі мною, творчому об’єднанню «То-Сьо» та усім колегам й партнерам з якими працюю! - прокоментував Сергій отримання премії.
Що таке Ukrainian Culinary Faces
Це кулінарна премія національного масштабу. Її місія - популяризація та підвищення впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.
Повний список переможців в алфавітному порядку
Радіо Трек: НОВИНИ