Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою: секрети «знаючих»

Нам знадобиться тільки цибуля і, власне, печінка

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить – мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною!

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької розповідає FoodOboz.

Інгредієнти:

  • печінка (свиняча) – 1 кг
  • цибуля – 3 шт.
  • сода –1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.

Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.

У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Печінка виходить дуже м’якою та соковитою

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень