Смачна і ситна намазка на бутерброди за лічені хвилини (РЕЦЕПТ)
Таку намазку із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти
Бутерброди – ідеальний варіант у будь-якій ситуації. Вони врятують і вранці, коли немає часу на приготування чогось більш вартісного, і ввечері, коли після тяжкого робочого дня немає сил «гратися» з меню, і під час приготування святкового столу, коли потрібно придумати, чим гості перекусять до початку застілля.
Словом, бутерброди зайвими не бувають
Інгредієнти:
- шпроти - 1 банка
- варені яйця - 3 шт.
- варена морква - 1 шт.
- сир твердий (можна плавлений) - 70 г
- цибуля (середня) - 1 шт.
- кріп - пів пучка
- майонез - 2 ст.л.
- гірчиця в зернах - 1 ст.л.
- хліб, батон або грінки – на власний розсуд
Приготування:
Якщо берете звичайний хліб чи батон і маєте час, краще його підсмажити – бутерброди вийдуть набагато смачнішими.
Шпроти дістаємо з банки, перекладаємо у глибоку миску і розминаємо виделкою. Олію, в якій вони були, можна відразу вилити – вона нам не знадобиться.
Дрібно нарізаємо цибулину та кріп.
Відварені яйця, моркву та сир натираємо на дрібній терці й додаємо до шпротів і зелені. Сюди ж додаємо майонез і добре перемішуємо.
За бажання можна додати трохи гірчиці у зернах – вона зробить смак більш цікавим, з легкою кислинкою
Радіо Трек: НОВИНИ