Вибори у Красноармійську скасували

Таке рішення прийняв тервиборчком

– "Вибори на Донбасі. Красноармійськ. Вибори скасовані. Рішення ТВК остаточне. Хоч нова партія бюлетенів з Краматорська і приїхала і ТВК їх прийняла, виникло багато запитань щодо юридичної правомірності саме їх друку, і можливості забезпечення оперативного отримання бюлетенів дільницями. Приміщення з новою партією, бюлетенів опечатали. Зараз представники ДВК приїжджають в ТВК, де ознайомлюється з її рішенням. Зрештою ТВК прийняла рішення про скасування виборів.
На дільницях більш-менш спокійно, проте є певні проблеми з роз'ясненням виборцям, які прийшли голосувати, ситуації, що склалась. В основному, обмежуються отакими інформацяйними повідомленнями. Ситуація спокійна", - пише журналіст Євген Будерацький на своїй сторінці у Facebook.

Наразі представники ДВК приїжджають до ТВК, де ознайомлюються з її рішенням.

Будерацький також зазначив, що нова партія бюлетенів з Краматорська приїхала і ТВК їх прийняла.

– "Виникло багато запитань щодо юридичної правомірності саме їх друку, і можливості забезпечення оперативного отримання бюлетенів дільницями. Приміщення з новою партією бюлетенів опечатали", - додав журналіст.

– "На дільницях більш-менш спокійно, проте є певні проблеми з роз'ясненням виборцям, які прийшли голосувати, ситуації, що склалась. В основному, обмежуються інформаційними повідомленнями "Шановні виборці, приносимо вибачення за незручності у зв’язку з відміною виборів", - написав журналіст.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень