Сьогодні у Рівному круглий стіл з правоохоронцями

Говоритимуть про безпеку під час виборів

Сьогодні об 11:00 у Рівному відбудеться прес-конференція на тему: «Рівненщина напередодні дня голосування: висновки спостерігачів», а о 11.30 розпочнеться круглий стіл з працівниками правоохоронних органів області щодо перебігу виборчого процесу та виявлених порушень.

На прес-конференції організатори розкажуть про результати моніторингу виборчого процесу в Рівненській області, зокрема, закцентують увагу на тенденціях виборчого процесу, виявлених порушеннях щодо умов проведення передвиборчої агітації, про зафіксовані факти підкупу виборців та використання технології «виборчої благодійності», зосередять увагу на «гарячих точках» протистоянь на цих місцевих виборах – вибори міського голови Костополя та Корця. Представники силових структур повідомлять про кількісні та якісні показники щодо розслідування випадків порушення виборчого законодавства.

Метою круглого столу є налагодження комунікації між спостерігачами та правоохоронцями, зокрема, стосовно активізації роботи міліції під час виборчого процесу та більш ефективного розслідування щодо виборчих порушень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень