Облита кислотою Іванова дала коментар Радіо Трек

Зловмисника могли зафіксувати камери спостереження

Анну Іванову відправили в офтальмологічний центр до Одеси. Сьогодні їй мають зробити операцію на оці, яке постраджало від хімічної речовини, якою напередодоні ввечері облили кандидата в депутати до Рівненської обласної та міської ради.

За словами голови Рівненської обласної організаці ВО "Свобода" Олесія Бучинського, є надія, що чоловіка, який скоїв напад на Іванову, зафіксували відеокамери одного з приватних підприємств. Тому, у разі швидкого спрацювання правоохоронців, особу зловмисника можна швидка встановити.

Фото - ERVE.UA

Фотографії постаждалої оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці Олесій Бучинський та портал "ERVE.UA".

Нам вдалося поспілкуватися із Анною Івановою, і ось що вона розповіла про свій стан:

Між тим міліція поки не знає, якою речовиною облили кандидата в депутати до Рівненської міської та обласної рад Анну Іванову. Як повідомила нам  інспектор сектору зв’язків з громадськістю Любов Гуда, наразі проводяться експертизи зі встановлення невідомої речовини. У правоохоронних органах запевняють, що використовуватимуть усі докази в ході проведення слідства:

 

Сама ж Іванова вважає, що напад на неї стався через політичні мотиви та її активну громадську діяльність. Окрім того жінка стверджує: чоловік був без маски і вона запам'ятала обличчя нападника.

Нагадаємо, Анна Іванова була серед активістів, які перешкоджали будівництву магазину на Кіквідзе, перекриваючи рух тролейбусів.

До слова, пані Іванова налаштована оптимістично і свою кандидатуру з передвиборчої гонки намірів знімати не має.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень