Сьогодні дільничні комісії отримають бюлетені

Мешканці сіл отримають на один виборчий бюлетень більше

21 жовтня територіальні виборчі комісії під час своїх засідань розпочнуть передавати бюлетені для голосування дільничим комісіям. Всього виготовлено 871 426 виборчих бюлетенів, котрі передадуть на 996 виборчих дільниць (973 звичайних та 23 спеціальних).

«Під час голосування 25 жовтня 2015 року жителі міст обласного значення отримають 3 бюлетені. Адже їм потрібно буде вибрати міського голову, депутатів до міської ради та депутатів до обласної ради. Натомість мешканцям районів, сіл та селищ видадуть 4 бюлетені. Їм доведеться обирати сільського голову, депутатів до сільської, районної та обласної рад», - розповів заступник голови Рівненської обласної виборчої комісії Василь Курилас.

Нагадаємо, що місцеві вибори відбудуться цієї неділі, 25 жовтня. Проголосувати можна буделише за місцем реєстрації свого проживання з 8 до 20 години. Для того, щоб отримати бюлетень, потрібно пред'явити паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень