Чугунніков пішов у відпустку

На період виборчої кампанії голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков написав заяву на відпуску за власний рахунок

Виконуючим обов’язки на цей період призначено його першого заступника – Юрія Приварського.

Нагадаємо, що за ініціативи обласної організації БПП - "Солідарність" голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков очолив виборчий список до облради.

На пряму Закон мене не зобов’язує йти у відпустку. Адже він лише обмежує мене брати участь в агітаційних заходах. Разом з тим, я чудово розумію, що якщо перебуватиму на посаді, то це дасть змогу декому говорити про використання адмінресурсу. А цього я допустити не можу, бо сам неодноразово виступав проти використання адмінтиску на виборців», - прокоментував Віталій Чугунніков.

Також Віталій Чугунніков заявляє, що адмінресурс на цих виборах в області задіяний не буде. Саме тому, каже, йде у відпустку за власний рахунок на увесь час проведення передвиборчої агітації.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень