Чугунніков пішов у відпустку

На період виборчої кампанії голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков написав заяву на відпуску за власний рахунок

Виконуючим обов’язки на цей період призначено його першого заступника – Юрія Приварського.

Нагадаємо, що за ініціативи обласної організації БПП - "Солідарність" голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков очолив виборчий список до облради.

На пряму Закон мене не зобов’язує йти у відпустку. Адже він лише обмежує мене брати участь в агітаційних заходах. Разом з тим, я чудово розумію, що якщо перебуватиму на посаді, то це дасть змогу декому говорити про використання адмінресурсу. А цього я допустити не можу, бо сам неодноразово виступав проти використання адмінтиску на виборців», - прокоментував Віталій Чугунніков.

Також Віталій Чугунніков заявляє, що адмінресурс на цих виборах в області задіяний не буде. Саме тому, каже, йде у відпустку за власний рахунок на увесь час проведення передвиборчої агітації.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень