У Здолбунові потенційний кандидат «купує голоси» цукерками

Він надсилає мешканцям солодощі до Дня народження

У вересні мешканцям міста Здолбунів пенсійного віку у День їхнього народження додому почали надходити подарунки з вітальними листівками від потенційного кандидата від Радикальної партії Володимира Ковальчука. Зокрема, один з таких подарункових наборів містив коробку шоколадних цукерок, вітальню листівку та інформаційну листівку від потенційного кандидата. Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Цукерки з листівками принесли іменинниці додому та вручили зі словами: "Володимир Ковальчук вітає Вас з Днем народження!".

Варто наголосити, що до моменту офіційної реєстрації кандидата в депутати чи реєстрації кандидата на посаду міського, сільського або селищного голови неможливо довести, що такі дії зі сторони потенційних кандидатів є передвиборною агітацією, яка здійснюється із порушенням закону. Проте, після офіційної реєстрації кандидата такі дії з його сторони будуть мати ознаки підкупу виборців.

ОПОРА наголошує, що згідно до ч. 4 ст. 60 Закону «Про місцеві вибори» забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень