«Тут настрій такий, не хочеться нікого виганяти»: не так, як інших представив Зеленський очільника Рівненщини (ФОТО)

Указ про призначення опублікували напередодні

Нового очільника Рівненської ОДА Віталія Коваля сьогодні в Острозькій академії представив президент. Візит Володимира Зеленського на Рівненщину вирізнився тим, що він нікого не звільняв, не виганяв і не сварив. Бо, як пояснив голова держави, у нього був хороший настрій:

- Тут настрій такий, не хочеться нікого виганяти (всі сміються, – ред.).

Разом з тим, звернувся до власників незаконних заправок:

- Дуже багато я знаю АЗС у Рівненській області тіньових. Будь ласка, припиніть це робити найближчими днями. Тому що, користуючись своїм настроєм і тим, що не можу в університеті нецензурно говорити…

 

Ми будемо за вами дуже ретельно слідкувати і обмежувати вас у ваших свободних днях в Україні.

Покращенню настрою голови держави посприяла поява мобільного зв’язку і інтернету, коли Володимир Зеленський дістався Острога. Бо всю дорогу від рівненського аеропорту мережі не було, що завадило вирішенню справ, пояснив президент.

- Зв'язок і інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України.

 

Я дуже Вас прошу, Віталій, почніть, будь ласка, з цього, - звернувся Володимир Зеленський до голови Рівненської ОДА.

Новопризначений Віталій Коваль розповів, що серед першочергових планів на посаді – легалізація видобутку бурштину і врегулювання ситуації із незаконним вивезенням лісу. А пріоритетами стануть відкритість і нульова толерантність до корупції. Ще голова адміністрації працюватиме над покращенням економіки регіону:

- Серед пріоритетних задач, які Володимир Олександрович поставив переді мною – це створення робочих місць, залучення інвестицій.

 

Я розумію, що ви чекаєте від мене не гучних промов, обіцянок, а щоденної, тихої, невтомної праці і результату. Вони будуть.

Стежитиме очільник краю і за тим, щоб представники правоохоронних органів не чинили тиск на бізнес. Між тим, президент зауважив, що це не посада, а можливість зробити щось для України і для Рівненщини.

І наголосив:

- Як посада дається, так вона і забирається. Сьогодні я Вам її даю.

Нарада за участю президента тривала менше 20 хвилин.

Своєю чергою ректор Острозької академії Ігор Пасічник зарекомендував своїх студентів та випускників як потужний кадровий потенціал для нашої держави.

- …Для того щоб цей темп, який Ви взяли, не зменшувався, необхідний досить потужний людський інтелектуальний ресурс.

Чи є зараз в Україні молоді люди, які готові за мізерну заробітну платню чиновника служити цій державі самовіддано і разом з вами? Відповідаю – є, вони перед вами, пане Президенте. Це спудеї та випускники Острозької академії», – сказав ректор.

Президент попросив підготувати список найкращих і пообіцяв скомунікувати очільника академії з прем’єр-міністром, адже зараз він саме шукає команду у кожне міністерство.  

Також Ігор Пасічник подарував президентській бібліотеці та книгозбірні голови ОДА енциклопедії Острозької академії, і по 100-грамовій баночці меду:

- Дай Боже, пане Президенте, щоб за Вашої каденції чиновникам давали у подарунок ось стільки меду, - побажав Ігор Пасічник.

Президенту влаштували екскурсію територією Острозької академії і показали новозбудований корпус Національного університету.

Брифінгу чи іншого спілкування з пресою у програмі візиту передбачено не було. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень