ЦВК відмовила Мічуді у розгляді скарги проти «Рівне Разом»

Те, на що він скаржився, не порушує його права

Центральна виборча комісія України відмовила в скарзі про скасування реєстрації кандидатів в депутати від Політичної партії “Рівне Разом”. Ініціатором цього звернення був один з кандидатів на посаду міського голови Рівного Ігор Мічуда. Проте оскільки ЦВК не наділена повноваженнями скасовувати рішення ТВК, а сам пан Мічуда не є суб’єктом, який може звернутися з цього питання, його скаргу було відхилено.

Ігор Мічуда не є належним суб'єктом звернення зі скаргою, оскільки постанова про реєстрацію кандидатів в депутати від «Рівне Разом» ніяк не порушує його права як суб'єкта виборчого процесу. ЦВК може розглядати звернення та оскаржити бездіяльність ТВК, а з заяви, яку подав Мічуда, випливає, що він намагався оскаржити дії територіальної виборчої комісії, - завив представник політичної партії “Рівне Разом” Ярослав Калька одразу після того, як вийшов з ЦВК.

Нагадаємо, Ігоря Мічуду наприкінці травня 2019 року затримали за звинуваченням у вимаганні і одержанні хабаря у розмірі 400 тисяч гривень. Йому оголосили підозру в одержанні неправомірної вигоди у великому розмірі, опорі правоохоронцям та погрозі насильством працівнику поліції. У жовтні 2019 року запобіжний захід з тримання під вартою замінили на домашній арешт з 20:00 до 8:00. А нещодавно він подав документи й зареєструвався кандидатом на міського голову Рівного.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень