«Диктатура повертається – у рівнян крадуть право вибору» (с)

ФОТО "Рівне Разом"

Ні для кого не було секретом, хто саме переможе на місцевих виборах у Рівному, у жовтні-листопаді цього року. За різними соціологічними опитуваннями зі значним відривом від конкурентів перемагала місцева партія «Рівне Разом» та її лідер Віктор Шакирзян. Втім, схоже рівнян позбавляють можливості обирати, — кажуть у партії. Партію «Рівне Разом» під надуманим приводом намагаються зняти з дистанції практично до початку виборчого процесу.

Під час подачі документів на реєстрацію кандидатів до Рівненської міської ради від політичної партії «Рівне Разом», юристи виявили технічну помилку. З метою її усунення впродовж усього декількох годин було підготовлено новий пакет документів. При цьому, всупереч заявам окремих осіб, у загальному списку партії не додалось жодного нового прізвища, якого б не було там раніше. Йшлося лише про усунення технічних неточностей.

Пакет документів, виправлений і поданий у встановлені законом строки, у партії «Рівне Разом» представники ТВК прийняли.

ФОТО "Рівне Разом"

Як повідомляють представники політичної партії:

Найактивнішим учасником скандальних подій у ТВК міста Рівного став народний депутат від пропрезидентської партії «Слуга народу» Олександр Ковальчук, кажуть у партії «Рівне Разом».

Користуючись мандатом народного депутата, Ковальчук паралізував роботу виборчої комісії. Не бувши її членом, Ковальчук взяв на себе роль керівника ТВК, втручався у засідання, займав крісла тих членів виборчкому, які відповідали за розгляд документів.

Йдеться про безпрецедентний випадок із часів Революції Гідності. Адже на членів територіальної виборчої комісії чинився відкритий тиск з метою недопущення до виборів партії «Рівне Разом» - повідомляють представники політичної сили.

Керівник міської організації партії «Рівне Разом» Світлана Марчук заявила журналістам, що вважає дії нардепа від «Слуги Народу» цинічно спланованою провокацією, яка спрямована на викривлення волевиявлення рівнян. Такого, за словами Світлани Марчук, вона не пам'ятає навіть у часи розквіту диктатури Януковича. Навіть в тих умовах опозиційні партії мали можливість брати участь у виборах.

Поверховий аналіз робить очевидними мотиви Олександра Ковальчука і тих, хто підтримав дії провладної партії. Вони за будь-яку ціну намагаються уникнути поразки на місцевих виборах, адже з кожним днем рейтинги «Слуги Народу» пробивали нове і нове електоральне дно. А рейтинг зеленого губернатора і за сумісництвом кандидата на посаду міського голови Рівного Віталія Коваля так і не вийшов за межі статистичної похибки. Вочевидь, намагаючись завадити реєстрації кандидатів від «Рівне Разом» у виборчому штабі «зелених» сподіваються, хоч якось врятуватись від поразки й неминучої розправи з боку офісу Президента.

Історія, очевидно, матиме продовження. Зазвичай рівняни не піддаються адміністративному тиску і щедро віддячують за це протестним голосуванням, — повідомляють представники політичної сили.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень