Ці сукні можна одягнути лише в соцмережі: українки відкрили перший у світі магазин цифрового одягу (ВІДЕО)

Одяг ідеально лежить на кожній фігурі

Ці сукні не можна одягнути насправді, а лише для «виходу» у соцмережі.

Українки Дарія Шаповалова та Наталія Моденова, які мешкають у США, розробили онлайн-бутік Dress X з продажу електронного одягу, - повідомляє Голос Америки.

Ми зрозуміли, що контент є дуже важливим для людей, і вони готові за нього платити. Під час локдауну через коронавірус я зрозуміла, що працювати у традиційному роздрібному продажу не має жодного сенсу і настав для того, щоб запустити перший у світі магазин діджітал одягу, — розповіла Дарія Шаповалова.

Аби одягнути цифрову сукню, вам потрібно зайти на сайт, вибрати фасон і заплатити. Завантажити своє фото, зроблене при хорошому освітленні, на якому ви собі подобаєтеся. Чекаєте 1-3 дні, поки для вас готують нову сукню, - Наталя Моденова.

Цифровий одяг гарно лягає на всі фігури, підходить для будь-якого віку та для кожної статі.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений DRESS-X (@dressxcom)

Юлія Довгаль два роки мешкає у Лос-Анджелесі. Під час карантину створила свій блог і вчить, як можна креативно себе фотографувати й створювати унікальні образи.

Серед блогерів дуже велика конкуренція. Мені дуже важливо зацікавити свою аудиторію. Мені дуже важливо, щоб тобі сподобався мій образ… Я за раціональне споживання, я не хочу витрачати багато грошей на одяг, який буду одягати лише один раз, тому Dress X - це дуже класна альтернатива, з'являтися в новому образі кожного дня, - каже блогерка.

Дарія і Наталя й раніше працювали в індустрії моди, мали кількох модних бутіків у Парижі й Лос-Анджелесі. Новий бутік не потребує ані оренди приміщення, ані закупівлі самого одягу, ані жодних ресурсів на його виробництво.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень