Три знаки Зодіаку почнуть січень 2023 року з суцільного стресу

Люди покладають чимало надій на початок року, адже щоразу починають як з нового аркуша поперу. Втім, не для всіх він буде таким простим

РАКИ

Ракам доведеться постійно виходити з власної зони комфорту. Оскільки їм частенько бракує сміливості, то часи прийдуть не з простих. Ракам доведеться виконувати роботу, яка їм не подобається, потерпати від недолугих вказівок та намагатися підлаштовуватися під інших.  

Це буде трохи вибішувати Раків, адже вони не розуміють, заради чого стільки часу старалися раніше. Втім, біла смуга ще попереду. 

ЛЕВИ 

Левам краще не будувати активних планів на січень 2023 року, аби не страждати від того, що вони провалилися. Вони постійно будуть порівнювати очікування і реальність, і ще більше псувати собі настрій. Тож радіти життю їм буде зовсім непросто. 

Обставини будуть складатися таким чином, що Левам видаватиметься, що всі навколо буквально ставлять їм палки в колеса. Для амбіцій Лева це буде справжній удар. 

ВОДОЛІЇ 

Водолії прагнуть у січні гори звернути, але у зірок інші плани. Від зустрічей Водоліям доведеться відмовитися, а чергові перспективні можливості відпустити. 

Водоліям здаватиметься, що ця чорна смуга не має ні кінця ні краю. Їх будуть гнітити думки, що так може тривати місяцями, і ця перспектива їх не влаштовує. Але будьте певні, Водолій і в цій ситуації спробує знайти приводи для оптимізму.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень