Три предмети біля вхідних дверей, які можуть бути магічним підкладом: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Куряче яйце

За допомогою курячого яйця насилали недоброзичливці на жителів будинку хвороби та невдачі. Якщо таке яйце занести у дім, чи випадково наступити на нього, то на людину посипляться різні нещастя. Такий підклад, як правило, робили люди, які розумілись на чорній магії.

Голка

Досить часто недоброзичливці встромляють у одвірки голки, заряджені на негатив. Езотерики вважають, що підклад із голки - один із найменш небезпечних. Його, як правило, робили люди, які мало знались у магічних ритуалах і просто пакостили своїм сусідам.

Земля і сіль

Такий підклад вважали одним із найсильніших та найстрашніших. Як правило, такі речі роблять людині «на смерть». 

Підклад із землі та солі можна виявити під килимком біля дверей або просто біля порогу.

Якщо ви побачили такі знахідки, їх потрібно відправити у вогонь. Хоча земля не горить, важливо, щоб вона побувала у вогні, це позбавляє її негативної мертвої енергії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень