Як зуби впливають на долю людини: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Молочні зуби – передвісники долі дитини. Прийнято вважати, що перші зубки пов’язані із майбутніми проблемами їх власника. Якщо першим з’явився різець, то цей знак вважають щасливим: дитина зможе робити вольові рішення.

Те, що молочні зуби довго не випадають – вказує на майбутню інфантильність людини в дорослому житті.

Великому значенню наділяють і частоті зубів у роті. Якщо ряд рідкий – людина може прожити коротке життя. А якщо різці не щільно прилягають один до одного – це знак того, що людина має щасливу вдачу.

Дрібні зуби, які щільно прилягають або навіть залізають на інші – стереотипні риси скнари або таємничої людини, якій не можна довіряти.

Натомість, крупні та рівномірно розташовані зуби можуть свідчити, що їхній власник має приємний та добродушний характер.

Щербинка – одна із наймістичніших особливостей зубів.

Її власників прийнято вважати відкритими, добродушними та красномовними людьми. Серед шотландців побутує стереотип, що якщо між зубами можна з легкістю просунути монетку в 10 соверенів, то ця людина є особливим «магнітом» для удачі та користується популярністю у протилежної статі.

Широко розставлені «кінські» зуби – знак того, що людина надзвичайно прив’язана до своїх батьків.

Якщо у людини помітно мало зубів, то її прийнято асоціювати з небезпекою та нечесністю. Подібні якості приписують і власникам подвійних зубів.

Якщо ж, навпаки, зубів надто багато, то це вказує на особистість, що завжди шукає любов і схильна легко закохуватися.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень