Молодик 2 жовтня 2024 року: народні прикмети та заборони

Молодик — це фаза Місяця, коли його не видно на небі

Молодик 2 жовтня 2024 року має особливе значення, оскільки кожен молодий Місяць пов’язаний з новими починаннями, очищенням та внутрішнім перезавантаженням.

В народних прикметах і забобонах молодик завжди був важливим моментом, адже вважалося, що енергія місяця може впливати на наше життя.

Молодик символізує нові початки, тому в цей день бажано планувати нові справи, проєкти або приймати важливі рішення. Вважається, що все, розпочате в молодик, матиме успіх.

У день молодика рекомендується звільнитися від старого, як в матеріальному, так і в емоційному плані. Можна робити генеральне прибирання або позбуватися старих речей, щоб очистити простір для нового.

Є прикмета, що в молодик добре класти гроші під подушку або тримати монету в руці під час спостереження за новим місяцем, щоб залучити фінансове благополуччя.

Важається, що саме в молодик варто загадувати бажання, оскільки місяць починає рости, і разом з ним зростатимуть ваші можливості для виконання задуманого.

Молодик – це час спокою та внутрішньої гармонії, тому не рекомендується конфліктувати або вирішувати важливі суперечки. Це може негативно вплинути на подальші стосунки.

Єзабобон, що в молодик краще не підстригати волосся, оскільки це може призвести до втрати енергії або сил.

Якщо під час молодика звернутися до лікаря або розпочати лікування, процес одужання може пройти легше і швидше, оскільки організм налаштований на відновлення.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень