Три фрукти, які нищать печінку у 45+

Вживати їх можна, але вкрай обережно і без фанатизму 

По-перше, кавуни. Вони мають порівняно високий глікемічний індекс (ГІ), а це означає, що глюкоза швидко потрапляє в печінку, посилюючи навантаження на неї.

По-друге, дині. У них глікемічний індекс відносно низький, проте надмірне вживання динь може негативно позначитися на стані печінки. Травна система може реагувати на диню по-різному, а будь-яке порушення роботи шлунку і кишківника впливає на печінку.

По-третє, виноград. У ньому дуже багато фруктози, надлишок якої загрожує розвитком метаболічного синдрому та порушенням роботи печінки. Крім того, виноград, як і диня, може стати причиною проблем із травленням.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень