ТОП продуктів, які очистять печінку

Людина неминуче споживає велику кількість токсинів, тому підтримувати здоров’я печінки вкрай важливо

Розторопша

Використовується для лікування гострих та хронічних хвороб печінки. Підсилює синтез білків, внаслідок чого прискорюється регенерація та відновлення печінки на клітинному рівні, ураженої внаслідок вживання алкоголю, медикаментів та при боротьбі з онкологією.

Крім того, знижує рівень глюкози в крові та стимулює утворення та виведення жовчі. Також очищує судини від атеросклеротичних бляшок.

Буряк

Збагачує печінку цінними вітамінами та мінералами, сприяє швидкому оновленню клітин та налагоджує роботу залози, нормалізує стан ШКТ.

Регулярне вживання овочів збільшує боротьбу печінки з вільними радикалами, підвищує антиоксидантну дію. Це попереджає передчасне старіння клітин та організму загалом. Жовч розріджується, її відтік стає своєчасним, і це стимулює травлення, налагоджується корисна мікрофлора кишківника.

Корисні речовини буряків зміцнюють стінки кровоносних судин, знижуючи ущільненість вен і підвищуючи їхню еластичність.

Часник

Стимулює природне вироблення глутатіону. Це антиоксидант, що захищає від окислювальних процесів, що виникають через вплив вільних радикалів. Внаслідок цього орган зміцнюється, відновлюється правильне функціонування, посилюється стійкість до захворювань та запалень.

Покращує захист залози від токсинів завдяки вмісту селену.

Кінза

Пряна зелень найбільш ефективно оновлює кров і, як наслідок, очищає орган від важких металів, таких як ртуть, алюміній.

Приводить до норми холестерин, нормалізує засвоєння жирних кислот клітинами печінки.

Куркума

Зменшує осередки пошкодження при гепатитах. Має протизапальну дію, бореться з розвитком захворювань, уповільнює накопичення жиру. Знижує ризик фіброзу, цирозу. Очищає кров, ефективна у боротьбі з інфекціями.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень