Три найкращі каші для печінки. Їж хоч щодня

Печінка бере участь практично у всіх обмінних процесах в організмі. Вона працює з неймовірним навантаженням

Аби печінка почувалася добре, не в останню чергу треба стежити за харчуванням. Є каші, які сприяють очищенню важливого органу і забезпечать його безперебійну роботу.

Каша з гарбузом

Гарбузова каша прискорює регенерацію клітин печінки завдяки антиоксидантам. Вона містить вітаміни A, C, E, B, а також калій, кальцій, фосфор, магній та сірку, які добре впливають на всі системи організму.

Крім цього, гарбуз містить рідкісний вітамін T, який допомагає виводити шлаки, спалювати жир та знижувати рівень поганого холестерину. Ця каша не тільки очищає печінку, а й допомагає нормалізувати роботу шлунка та кишківника.

Пшоняна каша

У каші з пшоняної крупи містяться білки, залізо, фосфор, магній і вітаміни групи B. Крім того, ця крупа багата антиоксидантами, які допомагають організму швидше позбавлятися токсинів та знижують навантаження на печінку. Завдяки вмісту ліпідів пшоняна каша допомагає організму позбутися зайвого жиру та шлаків.

Вівсянка

Вівсянка - одна з найпопулярніших каш у світі, яка нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту та знижує кислотність. Вона сприяє абсорбції жиру, зменшуючи навантаження на печінку, та допомагає виводити токсини.

Вівсянка містить кальцій, калій, фосфор, магній, залізо та клітковину, забезпечуючи тривале насичення та енергію. Все це дозволяє зменшити споживання інших продуктів і знизити навантаження на печінку.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень