Трендові осінні куртки: 6 стильних моделей, які завжди залишаться актуальними (ФОТО)

Практичні варіанти для прийдешнього осіннього сезону

Ось кілька ідей для осіннього верхнього одягу, який не тільки відповідає сучасним трендам, але й буде стильним і функціональним протягом кількох сезонів.

Бомбер

Бомбер – універсальний варіант, який легко поєднується з різними стилями. Його можна носити як з джинсами та спортивним одягом, так і з легкими сукнями та ботфортами. Обирайте куртку бомбер з різних матеріалів – від шкіри до атласу, щоб додати різноманіття до своїх осінніх образів.

Вінтажна куртка

Якщо у вас є вінтажна куртка, не вагайтеся її носити. Популярність вінтажного стилю минулих років повернулася. Поєднуйте її з різними стилями одягу – від спортивних до романтичних, граючи на контрастах. Особливо трендові сильно потерті моделі, природних кольорів.

Куртка в техніці печворк

Куртка, виготовлена з залишків шкіри або тканини, не тільки виглядає стильно, але й демонструє вашу підтримку екологічності. Вона стане відмінним доповненням до вашого гардероба, доповнюючи звичні образи.

Куртка з анімалістичним принтом

Якщо монохромні варіанти вам вже набридли, спробуйте куртки з анімалістичними принтами – від леопарда до змії. Вибирайте моделі з різних матеріалів, таких як штучна шкіра та' поєднуйте їх з нейтральними відтінками.

Шкіряна куртка - сорочка

Шкіряна куртка-сорочка – це елегантний і мінімалістичний варіант для осені. Вибирайте моделі з утепленням у відтінках шоколадного, бордового або темно-зеленого для максимально комфортного та стильного вигляду.

Байкерська куртка

Для тих, хто хоче додати образу зухвалості, така куртка стане відмінним вибором. Обирайте моделі з масивними плечима і цікавими візерунками значками або цифрами. 

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень