Бежеві джинси — ідеальна альтернатива класичним синім цієї осені (ФОТО)

Цікава стилізація джинсів в повсякденні образи

Цього сезону бежеві джинси стають основним акцентом осіннього гардероба. У цьому році акцент зроблений не лише на нові текстури, а й на різноманітність кольорів. Найпростіший і водночас елегантний варіант — бежеві джинси.

Стилісти та дизайнери готуються до нового буму популярності нейтральних тонів. Хоча нам часто хочеться експериментувати з ширшою палітрою кольорів (поряд із класичним синім денімом), бренди тепер пропонують безліч теплих і м'яких відтінків. Цього сезону в асортименті штанів можна знайти джинси світло-коричневого та масляно-жовтого кольорів, але бежеві залишаться головними фаворитами.

Цей карамельний відтінок можна зустріти на штанах, сукнях і пальтах, а сьогодні його можна носити як частину монохромного образу. Вуличний стиль підтверджує, що бежеві джинси є не лише чудовою альтернативою синьому деніму, а й класичним білим штанам. 

Бежеві джинси стануть вашими основними союзниками при створенні класичних образів і чудово поєднуються з усіма кольорами, що будуть в тренді наступного сезону. Носіть їх з практичними чорними футболками, картатими сорочками, білими блузами та, звісно, улюбленим трикотажем.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень