Названо речі на осінь — 2024, які будуть наймоднішими (ФОТО)

У цій добірці ви знайдете стильні образи

Підготуйтеся до нового сезону з найактуальнішими трендами та стильними образами, які будуть в моді цієї осені. У нашій добірці ви знайдете найгарячіші модні тенденції, що допоможуть створити неперевершений стильний вигляд.

Елегантність

Цієї осені популярність матимуть речі, що відображають епоху 20 років минулого століття. Вибирайте сукні з паєтками, пір’ям та іншими характерними деталями, які нададуть вашому образу розкішного та гламурного вигляду.

Олімпійський шик

Спортивний одяг залишається в тренді, завдяки данині українським спортсменам, які здобули «золото» на Олімпійських іграх у Парижі. Комфорт і свобода — основні переваги цього стилю.

Садова романтика

Принти з квітами та овочами знову на піку популярності. Такі речі підкреслять ваш зв’язок з природою і додадуть романтичності вашому образу.

Прозорість

Прозорі елементи в одязі повертаються на модний подіум. Цього сезону вони знову стануть невіднятною частиною гардероба модниць, додаючи загадковості та елегантності.

Сексуальність через принти в одязі

Речі з принтами, які підкреслюють форму тіла, м’язи та шкіру, будуть дуже популярні. Це відмінний вибір для тих, хто хоче акцентувати свою сексуальність і жіночність.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень