До Туреччини з особливим аксесуаром: Олена Зеленська відвідала Стамбульський університет

У костюмі з незвичайною прикрасою

Перша леді України відвідала найстаріший університет Туреччини. У цьому навчальному закладі з 2017 року вивчають українську мову, і лише за поточний рік було випущено 15 бакалаврів україністики.

- І всі вони громадяни Туреччини, для яких рідна мова – турецька.

 

Тепер вони не лише майбутні перекладачі, але й фахівці з міжнародного спілкування, які знають, люблять і популяризують українське, а отже, сприятимуть тому, щоб у Туреччині краще розуміли Україну, і навпаки, - заявила Зеленська.

Перша леді поспілкувалася зі студентами, які з цікавістю вивчають українську мову, а також їхніми викладачами, які родом з Києва, Харкова, Тернополя та Хмельницької області.

Для заходу Олена Зеленська обрала стильний діловий образ із оригінальною деталлю.

 

На ній був брючний костюм небесно-блакитного відтінку, що складається з завужених штанів з розрізами внизу штанин та двобортного жакета з прикрасою у вигляді хустки, простягнутої через лацкан коміра.

Образ Зеленська доповнила нюдовими туфлями з гострим носком та ніжними прикрасами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень