У вишиванці та спідниці міді: Олена Зеленська у Вашингтоні (ФОТО)

Подружжя вшанували пам'ять жертв Голодомору

 

Перша леді України разом із чоловіком приїхали до США, щоб взяти участь у саміті НАТО

Володимир Зеленський і його дружина у межах свого офіційного візиту до США взяли участь у церемонії вшанування пам'яті жертв Голодомору в Україні 1932-1933 років. Вони поклали квіти до меморіалу жертвам Голодомору в Україні.

Світлини Олена Зеленська опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У дописі вона розповіла, що цей меморіал створила архітекторка українського походження Лариса Курилас 2015 року поряд із будинком Конгресу.

 

На меморіалі – колоски пшениці. Саме такої, яку більшовицька влада відбирала в українських селян, прирікаючи їх на голодну смерть.

- Зараз, коли чергова російська імперія намагається знищити українців, нам важливо зберігати пам’ять про попередні спроби.

 

Бо Україна нині боронить не лише сучасність, а й історичну справедливість, – написала перша леді.

На заході Зеленська з'явилася у красивій білій вишиванці, вишитій чорними нитками, з пишними рукавами, від українського бренду Gaptuvalnyа, яку поєднала з чорною спідницею міді та чорними туфлями на шпильках.

Волосся вона зібрала у низький хвіст і прикрасила вуха золотими сережками.

Президент був одягнений у чорне поло, штани карго кольору хакі та взутий у бежеві кросівки.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень