Володимир Зеленський – нерішучий? Цікаві факти про першу леді, які вас здивують

Ви цього точно не знали

Маловідомі та цікаві факти з життя пані Зеленської 

 

Зустріла кохання всього життя у школі

Олена вчилась в одній гімназії разом з Володимиром Зеленським, щоправда, у різних класах. Але вже тоді нинішній президент був закоханий у неї, а сама ж Олена не помічала хлопця, проте знала, що якщо сміється велика компанія, там обов’язково є Володимир.

Ніколи не працювала за фахом

Зеленська з відзнакою закінчила Криворізький технічний університет, будівельний факультет. Але після отримання диплома магістра за фахом архітектора, вона практично жодного дня не попрацювала за фахом.

Писала сценарії для «Вечірнього кварталу»

Олена понад 15 років працювала сценаристом у «Студії Квартал 95» і була єдиною жінкою, яка писала жарти для шоу «Вечірній квартал».

Її хрещена мати Олена Кравець

Хрещення за православним обрядом майбутня перша леді прийняла вже у дорослому віці, а її хрещеною матір'ю стала подруга і колега, а також «квартальна дружина» Зеленського - Олена Кравець.

Чекала на пропозицію 8 років

Пані Олена дійсно довго чекала, поки Володимир запропонує їй руку і серце, адже він боявся, що після весілля одразу підуть діти, а це не входило у найближчі плани пари.

Полюбляє оригінальні прикраси

За весь час повномасштабного вторгнення, Олена продемонструвала свою любов до брошок, каблучок, сережок та інших аксесуарів, які допомагають їй передавати важливі меседжі світу. До того ж дружина президента обирає лише українські бренди.

Любить домашніх тварин

У президентській сім'ї є дві собаки, біла швейцарська вівчарка Нора і чорний цвергшнауцер Петя, папуга, рибки й морська свинка.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень