У Лондоні на адресу Олени Зеленської королева Камілла зробила певний жест: що це означає

Так часто робили представники королівського двору Кейт та Вільям

Королева Камілла зустрілася з першою леді України Олені Зеленській. Це відбулося у Кларенс-гаусі у Лондоні.

Коли Камілла та Олена Зеленська прогулювалися коридорами палацу, королева поклала свою долоню на поперек першої леді.

Ймовірно, це був милий жест підтримки, який так часто демонструють під час своїх публічних виходів принц і принцеса Уельські.

Під час аудієнції перша леді подякувала королівській родині і всьому Сполученому Королівству за послідовну підтримку України у боротьбі за свою свободу і за прихисток 200 тисяч українських біженців.

Варто зауважити, що до другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну король Великої Британії Чарльз III висловив захоплення українцями.

Букінгемський палац тоді опублікував звернення монарха, в якому йшлося про те, що рішучість і сила українського народу продовжує надихати.

Таким чином це може означати, що королівству імпонує тема підтримки України і, зокрема, подружжя Зеленських.

Королева цього дня була в одній зі своїх улюблених синіх суконь та у чорних туфлях-човниках на підборах. У неї на шиї була підвіска, а на зап'ясті браслет. Макіяж та зачіска королеви були традиційно класичними.

Олена Зеленська на зустріч вбралася дуже стильно і стримано. На ній був твідовий вкорочений біло-бежевий жакет без ґудзиків і чорні штани-палацо з чорним шкіряним поясом із золотою пряжкою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень