Вони трималися за руки: Олена Зеленська у карамельному костюмі справила фурор у Лондоні (ФОТО)

Там у неї відбулася робоча зустріч

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком і його дружиною Акшатою Мурті. Про це вона розповіла у Телеграмі.

- Рада нашій дружбі й новій зустрічі з паном Ріші Сунаком і його дружиною Акшатою Мурті.

 

Подякувала їй і пану Премʼєр-міністру за всю їхню підтримку, зокрема за черговий пакет гуманітарної допомоги від британського уряду, - написала Зеленська.

Вона розповіла, що після 6 тисяч російських обстрілів, які Україна пережила торік, перед нами постала потреба у відновленні кожної сьомої школи, понад 1500 медзакладів і в постійній підтримці для людей — гуманітарній, медичній, психологічній, тому допомога партнерів є надзвичайно важливою.

Візитом першої леді України у Лондон поділилася на своїй сторінці в Інстаграмі й Акшата Мурті. Вона опублікувала допис кілька світлин із зустрічі. Зокрема, дружина Ріші Сунака написала таке:

- Дух України залишається незламним навіть після двох років руйнівного російського вторгнення. Сьогодні ми побачили яскраве сяйво цього духу через музику, культуру та неймовірні історії позитиву та мужності.

 

Велика Британія й надалі стоятиме поруч з Україною в підтримці та солідарності, як це роблять справжні друзі.

Багато користувачів соцмереж помітили, як перші леді трималися за руки.

 

Це, мовляв, символізує абсолютну підтримку і взаєморозуміння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень