Так виглядає пекло на землі: в Одесі внаслідок влучання «Шахеда» загинули 12 людей, серед них – 5 дітей (18 ФОТО)

Ворожий дрон знищив 9-поверхівку

Армія росії в ніч на суботу, 2 березня, вдарила по Одесі ударними безпілотниками «Шахед». Окупанти цілеспрямовано влучили по житловому багатоповерховому будинку.

Тільки о 19:45 сьогодні, 3 березня, рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи.

Внаслідок влучання російського дрона в багатоповерхівку загинуло 12 людей, 5 з них – діти: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергійчик, якому в липні мало виповнитися 10 років. Про це повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Окрім цих жертв внаслідок ворожого прильоту є десятки поранених, серед яких 5 дітей. Розбір завалів продовжується. Крім того, пошкоджені інженерні мережі та котельню, прилеглі 11 будинків відключені від опалення.

Завали розбирали три екскаватори та 17 самоскидів.

На місці події розгорнули пункт обігріву, також людей приймають найближчі школи. Оперативний штаб збирає інформацію щодо необхідності розселення людей, а також надає консультації щодо матеріальної допомоги з міського бюджету та оформлення компенсації за знищене житло за державною програмою єВідновлення.

Речниця Офісу генерального прокурора Надія Максимець заявила, що поруч з будинком, який зазнав удару, немає жодних воєнних об’єктів. Він розташований у зоні щільної житлової забудови.

- Це лише один із 18 випадків воєнних злочинів за цей рік на Одещині. Обстріли продовжуються і поширюються на інші регіони України, забираючи невинні життя. Те, що відбувається зараз, це не просто політика постійного терору цивільного населення.

 

Це політика геноциду. Це політика, яка скерована найвищим керівництвом РФ, – написала вона у Facebook.

Далі пропонуємо до перегляду низку фото зруйнованого будинку. Країна-агресорка росія вбила не тільки 12 українців, вона зруйнувала життя їхніх рідних і відібрала домівки у тих, хто вижив. У такому пеклі українські міста перебувають щоденно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень