Буданов дав чіткий прогноз щодо війни проти рф

Що є запорукою нашої Перемоги?

На фото Кирило Буданов
На фото Кирило Буданов

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що під час війни у XXI столітті як на полі бою, так і на тилових територіях, з'являються нові виклики. І той, хто «перший прийме ці виклики та знайте на них гідну відповідь, –  той і переможе».

Не сумніваюся, що війна завершиться нашою перемогою, а відтак – поразкою росії. Бо це екзистенційне питання, і його розв’язок очевидний – добро зобов’язане покарати зло, справедливість мусить утвердитись над беззаконням, краса має затріумфувати над потворністю, – зауважив Кирило Буданов.

За його словами, якщо Україна змінюватиме свою тактику та стратегію ведення війни, то армія отримає перевагу на полі бою.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень