Стилісти назвали 5 ультрамодних курток на осінь 2024: одна з таких точно є у вашому гардеробі (ФОТО)

Модні експерти представляють п’ять трендових курток осені, які ідеально пасуватимуть кожній.

Відкрийте для себе п’ять трендових курток, які стануть чудовим доповненням вашого осіннього гардероба. Ці моделі не лише підкреслять вашу індивідуальність, але й надійно захистять від дощу та холоду. Перетворюючи будь-який образ на ідеальне поєднання елегантності та практичності.

Шкіряна куртка з відкладним коміром

Цього осіннього сезону стилісти радять замінити звичну «косуху» на новий тренд – шкіряну куртку прямого крою з відкладним коміром. Така модель є універсальним елементом гардероба, який підходить до будь-якого образу. Щоб ваш щоденний стиль був незабутнім, можна вибрати куртку в яскравому кольорі.

Куртка-піджак

Напевно, ця класична куртка ніколи не вийде з моди. Якщо вам подобається стиль «тихої розкоші», то вона обов’язково має бути у вашому гардеробі. Така куртка не тільки надасть вашому образу бездоганного вигляду, а й захистить від холоду та вітру.

Вкорочений тренч

Стилісти відзначають, що така модель є більш практичною та універсальною, оскільки підходить до будь-якого образу. Укорочений тренч може закінчуватися на рівні талії або трохи вище, але зберігає всі класичні елементи. Кокетка та пояс залишаються частинами укороченої моделі, завдяки чому вона майже не відрізняється від класичної версії.

Дута об'ємна куртка

Минулого року стьобана куртка потрапила в антитренди, але цієї осені знову повернулася на модний олімп. І це не випадково, адже така куртка підходить як для прогулянок, так і для роботи, зустрічей, кафе або побачень. Цього сезону актуальними будуть пастельні так і яскраві кольори, які додадуть образу легкості та безтурботності.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень