Відродження епохи: Як макіяж 80-х знову захоплює увагу модниць у 2024 році (ФОТО)

Яскраві акценти та натуральність

Модні тенденції мають тенденцію до циклічності, і багато з того, що носили наші мами, бабусі або прабабусі, знову стає популярним. Цього року восени ми побачимо повернення ряду макіяжних трендів з 80-х, і ось які з них варто очікувати:

Рожева помада

У 80-х рожева помада була на піку популярності, від матових до прозорих формул. Цей тренд повертається в 2024 році, особливо в комбінації з сяючими текстурами, що додадуть вашим губам ніжний блиск і свіжий вигляд.

Натуральні брови

Повернення до натуральності в бровах стало ще однією яскравою рисою моди 80-х. У 2024 році густі, доглянуті брови, оформлені гелем або воском, знову в тренді, підкреслюючи вашу природну красу та мінімізуючи надмірну корекцію.

Кольорова підводка для очей

Яскраві кольори були символом макіяжу 80-х, і кольорова підводка для очей була важливою частиною цього тренду. У 2024 році смілива підводка повертається, додаючи виразності і контрасту до вашого макіяжу.

Рум'яна

Так само як у 80-х, у 2024 році яскраві рум'яна знову в моді. Вибирайте відтінки, що імітують природний рум'янець, або ягідні тони для виразного вигляду. Рум'яна допоможуть створити ефект свіжості і життєрадісності.

Яскраві тіні

Поєднання ніжно-блакитних тіней з червоною помадою було дуже популярним у 80-х. В осінньому макіяжі 2024 року можна експериментувати з різними відтінками тіней, комбінуючи кілька кольорів для яскравого і виразного вигляду очей.

Ці тренди дозволять вам відчути атмосферу 80-х і надати своєму макіяжу свіжий і сучасний вигляд.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень